Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

SPARK is lekker bezig!

Vanaf 2021 is ‘het nieuwe SPARK’ actief en dat wordt opgemerkt. Er vinden waardevolle bijeenkomsten plaats, er worden matches gemaakt en business cases gebouwd. De nieuwe website staat en ook via nieuwsbrieven, pers en social media hoort Leiden het geluid van SPARK. SPARK heeft een belofte gedaan: wij worden hét one-stop-shop platform voor Leiden op het gebied van maatschappelijk ondernemerschap. Met een hoge bekendheid, grote betrokkenheid, veel impact én een solide financiële basis.

Het doel van SPARK

Doing Good and Doing Business: winst maken gaat niet alleen maar over geld. Bedrijven kunnen met financiële en maatschappelijke waarden het verschil maken. Het is onze missie om ondernemers en maatschappelijke organisaties in de Leidse regio bewust te maken van alle mogelijkheden rondom het creëren van maatschappelijke waarde en hen hierin te faciliteren naar concrete resultaten. SPARK gelooft in een Leidse regio waarin verantwoord, betrokken en sociaal ondernemen de norm zijn.

Wie is SPARK?

Het team van SPARK bestaat uit een enthousiast bestuur en 3 gedreven projectleiders. Wij werken samen met een breed netwerk van partners uit de Leidse regio aan het maken van matches tussen maatschappelijke en ondernemende partijen. We adviseren en begeleiden partijen zoals de Vrienden van het Singelpark op het gebied van maatschappelijk ondernemen, we communiceren best practices van inspirerende ondernemers én we geven workshops & trainingen aan onze partners.

Ons team

Kirsten Zitman

“Ik ben Kirsten Zitman en ik ben met veel plezier directeur-bestuurder van BuZz, een organisatie waarmee we het mogelijk maken dat mensen basisvaardigheden (verder) ontwikkelen om

Lees het hele verhaal

Vacature

Projectleider ‘Strategie & Acquisitie’ bij SPARK

“Help jij SPARK het one-stop-shop platform voor regio Leiden worden voor maatschappelijk ondernemen?”
SPARK is lekker bezig! Vanaf 2021 is ‘het nieuwe SPARK’ actief en dat wordt opgemerkt. Er vinden waardevolle bijeenkomsten plaats, er worden matches gemaakt en businesscases gebouwd. De nieuwe website staat en ook via nieuwsbrieven, pers en social media hoort Leiden het geluid van SPARK.
SPARK heeft een belofte gedaan: wij worden hét one-stop-shop platform voor Leiden op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Met een hoge bekendheid, grote betrokkenheid, veel impact én een solide financiële basis. Om die doelen te bereiken zoeken we versterking van het team met een projectleider Strategie & Acquisitie. Kom jij SPARK
versterken?

Het doel van SPARK

Doing Good and Doing Business: Winst maken gaat niet alleen maar over geld. Bedrijven kunnen met financiële én
maatschappelijke waarde het verschil maken. Het is onze missie om ondernemers en maatschappelijke organisaties in de Leidse regio bewust te maken van alle mogelijkheden rondom het creëren van maatschappelijke waarde en hen te helpen concrete resultaten hierbij te behalen. SPARK gelooft in een Leidse regio waarin verantwoord, betrokken en sociaal ondernemen de norm zijn.

Wie is SPARK?

Het team van SPARK bestaat uit een enthousiast bestuur en 3 gedreven projectleiders. Samen met een breed netwerk van partners uit de Leidse regio maken wij matches tussen maatschappelijke en ondernemende partijen. We adviseren en begeleiden partijen zoals de Vrienden van het Singelpark op het gebied van maatschappelijk ondernemen en we geven workshops & trainingen aan onze partners.

Wie zoeken we?

Jij bent een strategisch en ondernemende projectleider die de toekomst en groei van SPARK helpt vorm te geven. Je bent een natuurlijke netwerker (met een groot netwerk), hebt een groot maatschappelijk hart en bent resultaatgericht. Je werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Vertalen van de organisatiedoelen naar een strategie.
 • Rapporteren over de voortgang.
 • Aansturen van de rest van het team (3 projectleiders).
 • Optreden als dagelijks gezicht van de stichting.
 • Onderhouden van goede contacten met de achterban.
 • Acquisitie voeren op nieuwe partners & trajecten.
 • Fondsen werven.
 • Voeren van dagelijkse administratie.

Wat bieden we?

 • De kans bij te dragen aan de ontwikkeling van maatschappelijk ondernemerschap in jouw regio. Bedrijven en organisaties met elkaar verbinden, kennis overdragen over maatschappelijke thema’s en concrete hulp en ondersteuning bieden bij het halen van maatschappelijke doelstellingen van onze partners.
 • Enthousiaste collega’s vol liefde voor de Leidse regio & maatschappelijk ondernemerschap.
 • Inzet in overleg, op zzp basis, ca. 2 dagen per week.
 • Start vanaf voorjaar 2022.
 • Bij succes verlenging en langdurige opdracht.

Reageer direct!

We ontvangen graag je C.V. en motivatie op contact@sparkleiden.nl of bel met 06-83122854.
Meer informatie over SPARK vind je op www.sparkleiden.nl.

We kijken uit naar je reactie!