Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

SPARK is lekker bezig!

Vanaf 2021 is ‘het nieuwe SPARK’ actief en dat wordt opgemerkt. Er vinden waardevolle bijeenkomsten plaats, er worden matches gemaakt en business cases gebouwd. De nieuwe website staat en ook via nieuwsbrieven, pers en social media hoort Leiden het geluid van SPARK. SPARK heeft een belofte gedaan: wij worden hét one-stop-shop platform voor Leiden op het gebied van maatschappelijk ondernemerschap. Met een hoge bekendheid, grote betrokkenheid, veel impact én een solide financiële basis.

Het doel van SPARK

Doing Good and Doing Business: winst maken gaat niet alleen maar over geld. Bedrijven kunnen met financiële en maatschappelijke waarden het verschil maken. Het is onze missie om ondernemers en maatschappelijke organisaties in de Leidse regio bewust te maken van alle mogelijkheden rondom het creëren van maatschappelijke waarde en hen hierin te faciliteren naar concrete resultaten. SPARK gelooft in een Leidse regio waarin verantwoord, betrokken en sociaal ondernemen de norm zijn.

Wie is SPARK?

Het team van SPARK bestaat uit een enthousiast bestuur en 3 gedreven projectleiders. Wij werken samen met een breed netwerk van partners uit de Leidse regio aan het maken van matches tussen maatschappelijke en ondernemende partijen. We adviseren en begeleiden partijen zoals de Vrienden van het Singelpark op het gebied van maatschappelijk ondernemen, we communiceren best practices van inspirerende ondernemers én we geven workshops & trainingen aan onze partners.

Ons team