Wat doen we?

Wat doen we?

ONTMOET SPARK!

Ondernemen is kansen creëren. Kansen geven en kansen krijgen. Daarom verbinden wij bedrijven/ondernemers aan maatschappelijke organisaties. SPARK ondersteunt jou met direct advies, ondersteuning en matching waar dat kan.

We inspireren onze partners tijdens evenementen en bijeenkomsten en dagen ze uit na te denken over hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.

We adviseren onze partners en delen kennis via workshops en spreekuren.

We begeleiden onze partners bij het creëren van sociale- en werkervaringsplekken, maatschappelijke bijdrages en subsidietrajecten.

We matchen tussen behoeften in het sociale domein en ondersteuning van partners. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze partners ook partners van elkaar worden. Maak via deze link een profiel aan zodat we vraag en aanbod kunnen koppelen. Deze site integreren we binnenkort met de SPARK site.

Wat levert dat je op?

DZB Leiden startte met hulp van Spark een nieuwe sociale business case: Circulair Hout. Daardoor hebben 10 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nu werk en krijgen duizenden meters afvalhout een nieuw leven als product of bouwstof

APEK administratie werd gematched met een startend maatschappelijk ondernemer bij Buzz. Samen hebben ze alle beginselen, tips & tricks en administratieregels doorgenomen. Apek blijft meekijken en zo kan een kersverse ondernemer zich richten op het echte werk: haar business!

Secrid werkt al jaren samen met een maatschappelijke werkplaats voor het monteren van haar wallets. Met groot succes, want deze ruim 90 gemotiveerde krachten werken meteen foutmarge van minder dan 0,1%! Spark geeft dit succes een podium en helpt Secrid om haar maatschappelijke impact nog verder te vergroten.