Paul Herijgers | SPARK Leiden

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Paul Herijgers en ben sinds 15 juni 2022 projectleider Strategie & Acquisitie bij SPARK. Daarnaast ben ik als vrijwilliger intermediair bij de Stichting Leergeld Leiden en Omgeving.

Wat maakt dat je voor SPARK werkt?
Het is mooi om een bijdrage te leveren aan een nog mooiere, betere en duurzamere Leidse regio. Met SPARK zijn we in staat om organisaties in de Leidse regio te helpen met maatschappelijk ondernemen.

Wat zijn jouw taken en ambities binnen SPARK?
Mijn verantwoordelijkheid is om de missie te vertalen naar een meerjarenplan. Daarnaast is het binnen halen van nieuwe partners belangrijk. Hierbij is het belangrijk om een toegevoegde waarde te zijn voor organisaties die vragen hebben over maatschappelijk ondernemen. Mijn ambitie is om met SPARK het verschil te maken voor organisaties die maatschappelijk willen ondernemen en gezamenlijk een Leidse regio te creëren waarin met plezier wonen en werken voor iedereen mogelijk is!

Wat maakt in jouw ogen SPARK bijzonder?
Dat we ons richten op alle bedrijven binnen de Leidse regio. Zowel eenmanspitters, start ups als multinationals kunnen het verschil maken voor een maatschappelijk sterke Leidse regio. SPARK is hierin de spin in het web.

Wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen?
Organisaties die hun nek durven uit te steken, voorop lopen en het lef hebben het anders aan te pakken. Hun verhalen zijn veelal mijn inspiratiebron.

Welke tips heb je voor organisaties die (meer) aan maatschappelijk bewust ondernemen willen doen?
Maatschappelijk bewust ondernemen is een breed begrip. Het kan op vele manieren. Ga het gesprek aan met SPARK om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn!