Pieter Monster | Monsters & Co

-Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Pieter Monster, eigenaar van Monsters&Co. Ik richt mij op het maken van e-learning met het product Skills4u.nl. Binnen Monsters&Co hebben we expertise over Leermanagement systemen (software) en het maken van opleidingsvideo’s met behulp van een greenscreen. Dat stelt mij in staat om kennis te delen en ambitieuze mensen groeimogelijkheden aan te reiken.

-Waar ben je zakelijk gezien trots op?

Ik mag dagelijks dienstbaar zijn en bijdragen aan de groei van anderen. Daarin ben ik als ondernemer vrij en onafhankelijk om de juiste keuzes te maken. Dit vind ik prachtig!

-Waarom ben je partner van SPARK, wat brengt het jou?

Als ik anderen in staat kan stellen te leren, te laten doen wat ze leuk vinden, kan laten excelleren, geeft mij dat enorme voldoening. Winst is als ondernemer een uitgangspunt, maar voldoening brengt geluk.

-Wat doe je aan maatschappelijk bewust ondernemen?

Ik zet mij in om lokale initiatieven te ondersteunen met mijn expertise op het gebied van e-learning, videoproductie en webontwikkeling. Samen komen we met beperkte middelen vaak al tot een goed werkend product.

-Welke tips heb je voor organisaties die (meer) aan maatschappelijk bewust ondernemen willen doen?

Volg je hart en laat mensen groeien. Probeer bij een teamuitje niet alleen een commerciële activiteit of feest te organiseren. Maar verzin ook een gezamenlijke activiteit waarin het team een bijdrage levert aan een maatschappelijke instelling in de buurt.