Oscar Middeldorp | Into Business

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Oscar Middeldorp en ik ben eigenaar van de businessplatforms INTO business Leiden en INTO business Zoetermeer. Deze businessplatforms bestaan uit zakelijke magazines, online communicatie en businessclubs.

Waar ben je zakelijk gezien trots op?

Ik ben erg trots op de ontwikkeling die wij de afgelopen drie jaar hebben doorgemaakt. INTO business is een franchiseorganisatie welke nu in 11 regio’s actief is. Wij zijn de afgelopen paar jaar getransformeerd van een ‘old school’ organisatie die magazines uitgeeft naar een businessplatform welke klaar is voor de toekomst. We leveren nu een product dat echt toegevoegde waarde biedt voor de ondernemers en invulling geeft aan de behoefte om lokaal zichtbaar te zijn.

Wat is INTO business voor een magazine en waarom moeten we dat lezen volgens jou? Wat brengt het ons?

INTO business is een zakelijk magazine met een sterk lokale focus, wij verbinden en inspireren. Wij publiceren artikelen, interviews en columns die ertoe doen. Wij informeren en inspireren onze lezers over ‘The beautiful every day hustle of business’.

Wat doe je aan maatschappelijk bewust ondernemen?

Wat betreft het magazine: op termijn willen we de stap naar volledig online maken en we bereiden ons hier op voor, we drukken op gerecycled papier en gaan binnenkort over van een plastic verpakking naar papier. Op kantoor hebben we ondersteuning van collega’s die via Rijnvicus (sociale werkvoorziening Alphen) bij ons werkzaam zijn. Daarnaast besteden wij in onze magazines regelmatig aandacht aan maatschappelijk bewust ondernemen.

Welke tips heb je voor organisaties die (meer) aan maatschappelijk bewust ondernemen willen doen?

Minder nadenken maar gewoon doen. Doe het stap voor stap dan wordt het behapbaar en zie je ook snel de resultaten.