Aat van de Polder | Flex IT Distribution

Hoi, ik ben Aat van de Polder en ik werk bij Flex IT Distribution in Leiden als Director Business Development.
 
Kansen geven en kansen krijgen, dat is de reden dat ik partner ben van SPARK. Ik geloof dat iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan de samenleving en dat er kansen en mogelijkheden liggen rondom maatschappelijk bewust ondernemen.

Op het gebied van 𝒎𝒂𝒂𝒕𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑𝒑𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒃𝒆𝒘𝒖𝒔𝒕 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒏 is het doel van Flex IT om de levenscyclus van IT hardwareproducten te verlengen. Samen met onze partners dragen wij bij aan een circulaire economie. We streven ernaar om het lineaire systeem te doorbreken. Zo starten we de reis naar circulaire IT. We besparen grondstoffen door de levenscyclus van een product volledig te benutten.
 
𝐎𝐦 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐞𝐥𝐝 𝐭𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧:
Als bedrijf kun je vandaag de dag al een start maken in de reis naar circulaire IT. Wanneer je ervoor kiest om hardware producten te hergebruiken en niet direct nieuwe producten aanschaft, draag je bij aan de circulaire economie. Op die manier hoeven we minder snel nieuwe, schaarse grondstoffen te gebruiken en zorgen we er samen voor dat de impact van het gebruik van deze grondstoffen beperkt blijft. Door de levensduur van producten te verlengen, zorg je er direct voor dat kostbare grondstoffen onaangetast blijven.

Wat ik iedereen mee zou willen geven is: zie duurzaam ondernemen als een kans en ga er in gesprek over met de mensen om je heen. Vaak ligt de oplossing dichterbij dan je in eerste instantie zou denken. Ik zie in de regio Leiden veel bewegingen ontstaan en door hier openlijk met elkaar over te spreken, versterken we de regio. Deel de duurzame initiatieven in de regio en deel kennis met elkaar zodat we de regio samen kunnen laten floreren. ‘’𝑰𝒌 𝒔𝒕𝒂 𝒂𝒍𝒕𝒊𝒋𝒅 𝒐𝒑𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒊𝒏𝒏𝒐𝒗𝒂𝒕𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒊𝒏𝒊𝒕𝒊𝒂𝒕𝒊𝒆𝒗𝒆𝒏, 𝒂𝒍𝒔 𝒋𝒆 𝒆𝒆𝒏𝒔 𝒗𝒂𝒏 𝒈𝒆𝒅𝒂𝒄𝒉𝒕𝒆𝒏 𝒘𝒊𝒍 𝒘𝒊𝒔𝒔𝒆𝒍𝒆𝒏, 𝒅𝒆 𝒌𝒐𝒇𝒇𝒊𝒆 𝒔𝒕𝒂𝒂𝒕 𝒌𝒍𝒂𝒂𝒓!’’