Grand Cafe De Stal – lunch/catering

Over de diensten en producten van De Stal
Op een speciaal plekje in Leiden vind je Grand Café de Stal. In het hart van Bio Science Park, waar ooit de eerste genetisch gemanipuleerde stier ter wereld graasde, staat nu Grand Café de Stal. Elke dag zet het hele team van de Stal zich in om jou een heerlijke lunch of borrel te geven. Van de gezelligheid van de bediening tot de kwaliteit van de producten die op je bord liggen.

De menukaart van Grand Café de Stal is een combinatie van biologische ingrediënten met een modern tintje. Of je nu zin hebt in een simpele kop koffie of een heerlijk verzorgde lunch bij Grand Café de Stal in Leiden heb je alles wat je zoekt.

Over De Stal

De Stal is dus met recht een plek waar nieuwe verbindingen worden gelegd. Tussen de mensen die elkaar hier ontmoeten, de verhalen die elkaar hier kruisen en de kennis die hier wordt gedeeld. Maar het is ook een plek van kansen. De Stal is namelijk een succesvol re-integratieproject van DZB Leiden. Werkzoekenden leren er de kneepjes van het horeca-vak en doen werknemersvaardigheden op. Dat lukt maar liefst 70% van de werkzoekenden die bij De Stal starten.

De ingrediënten zijn duurzaam en puur. In onze moestuin verbouwen we onze kruiden en eetbare bloemen. Wat wij niet zelf produceren wordt geleverd door duurzame leveranciers.

Impactgebieden:

  • Arbeidsparticipatie
  • Locale productie
  • Duurzaam

Website:

https://destal.nu/

Gegevens:

Grand Cafe De Stal
Darwinweg 1
Leiden
071 5230580

Openingstijden:
Ma t/m vrij 09.00-17.00