Doe de test

Hoe maatschappelijkbewust ben jij?

Maatschappelijk bewust ondernemen gaat over kansen. Kansen creëren, geven en nemen. Wij geloven in een samenleving waaraan iedereen een positieve bijdrage kan leveren. SPARK is een beweging van maatschappelijk bewuste bedrijven en organisaties. Onze partners gaan verder dan de primaire business. Met SPARK werken we samen aan het toevoegen van maatschappelijke en commerciële waarde. We bieden elkaar inspiratie, advies, begeleiding en verbinding - zo werken we aan een vitale samenleving waarin we ons maatschappelijk bewust verder ontwikkelen. Doe de test om te ontdekken hoe maatschappelijk bewust jouw bedrijf of organisatie is!

Hoe doen anderen het?

Bekijk de video's van yvonne,frans en henriette

Doe de test

VUL DE VRAGEN IN, BEKIJK JE SCORE EN WEET HOE MAATSCHAPPELIJK BEWUST JOUW BEDRIJF OF ORGANISATIE IS.

1

Als ik extra handen binnen mijn organisatie nodig heb, dan...

2

Ik ben helemaal op de hoogte welke subsidies ik kan krijgen voor het verstrekken van werk aan iemand met een afstand 2 tot de arbeidsmarkt.

3

Maatschappelijk bewust ondernemen is voor mij...

4

Hoeveel medewerkers binnen uw organisatie doen vrijwilligerswerk?

5

Ik koop mijn goederen en diensten lokaal en duurzaam in.

Jouw score is: 0

Wat betekent mijn score?

0 - 34meeloper

Zonde, je pakt nog niet alle kansen! Jouw organisatie is nog aan het ontdekken wat maatschappelijke bewust ondernemen is. SPARK kan jou helpen ontdekken waar maatschappelijk bewuste kansen liggen voor jouw onderneming. Zo word ook jij een voorloper.

35 - 69meedoener

Jouw organisatie zoekt actief naar een goede balans tussen maatschappelijke en commerciële waarde. Bij SPARK vind je ondersteuning op het gebied van werknemers, vrijwilligers, werkervaringsplekken en slimme inkoop. Kortom, SPARK helpt je om een voorloper te worden.

70+voorloper

Gefeliciteerd, je bent goed bezig! Jouw organisatie is betekenisvol voor de maatschappij. Bij SPARK helpen we jou je voorloperspositie te behouden door je in contact te brengen met andere inspirerende ondernemers, innovatoren, werknemers en vrijwilligers.

Meer weten overmaatschappelijk bewust ondernemen?

Laat je e-mail en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op.